Werkwijze Buddyhond

Ieder kind en iedere hond is uniek.Ons speciaal ontwikkeld therapieprogramma is dat ook. Samenwerken is belangrijk tijdens de begeleiding van Buddyhond. Wij zijn ervan overtuigd dat alleen bij een transparante, eerlijke en duidelijke samenwerking de gestelde doelen behaald kunnen worden. 

Wij werken tijdens de trainingen op een manier waarop wij absoluut geen druk leggen, geen druk op het kind en geen druk op de hond. Deze methode is voortgekomen uit de trainingen die Yvonne van der Meer al vele jaren geeft aan kinderen en volwassenen die over hun angst voor honden willen komen. Voor meer informatie kunt u hiervoor kijken op www.hondentrainingen.nl

Een goede relatie tussen hond en kind begint met wederzijds respect en begrip, verkeerd gedrag voorkomen en goed gedrag belonen wordt vanaf de eerste training op spelende wijze aangeleerd. 

Of u nu kiest voor het opleiden van een eigen buddyhond of kiest voor het therapieprogramma met onze honden, samen zullen we een team vormen, een team met als doel een maatje kameraadje op maat te trainen voor uw speciale zoon of dochter. 

Een maatje kameraadje die uw kind onvoorwaardelijke liefde en vertrouwen gaat geven en gaat helpen waar de hulp nodig is. 

Wilt u meer informatie neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of  06 – 53 21 51 80