Missie en doelen

Mission Statement

4 Paws for Ability, Inc. missie is:

 • Verrijk het leven van kinderen met een handicap door het opleiden en plaatsen van hoogwaardige, taakgetrainde hulphonden om de zelfstandigheid van de kinderen te vergroten en hun naasten te helpen.
 • Verrijk het leven van veteranen van recente conflicten die het gebruik van hun ledematen of hun gehoor hebben verloren tijdens actieve gevechten.
 • Leid het publiek op om het gebruik van geleidehonden op openbare plaatsen te accepteren.
 • Help waar mogelijk met dierenredding.

Visie

Het is een visie van 4 Paws

 • Een groot korps vrijwilligers hebben om te helpen op alle terreinen van de dagelijkse activiteiten van het agentschap en dienen voor commissies om te helpen in gespecialiseerde gebieden van nood, zoals marketing en fondsenwerving.
 • Om een ​​voldoende aantal werknemers te hebben om een ​​groeiende organisatie te beheren, hoewel het de wens van 4 Paws is om vrijwilligers te laten voldoen aan de meeste behoeften van het bureau, om de kosten verbonden aan de plaatsing van diensthonden op een redelijk niveau te houden.
 • Financieel onafhankelijk zijn met fondsen beschikbaar voor klanten die hulp nodig hebben bij het inzamelingsproces.
 • De voorkeursleverancier zijn van geleidehonden voor kinderen op nationaal niveau.

Primaire doelen

 • Geef zo ​​veel mogelijk kinderen, binnen het bereik van ons vermogen om te dienen en gehandicapt, onder de definitie van dergelijke in de Americans with Disability Act (1990) met toegang tot een gekwalificeerde hulphond die speciaal is opgeleid voor hun behoeften, zonder minimum leeftijd, en ongeacht de ernst van de handicap.
 • Vergroot het publieke bewustzijn van de wetten met betrekking tot dienstdieren en de waarde die zij hun eigenaars bieden.

4 poten unieke concurrentievoordelen

 1. Snellere doorlooptijd voor training en ontvangst van een hulphond. Het proces neemt typisch families 2 jaar van begin tot einde. Dit omvat tijdwervende fondsenwerving, training voor de hond en definitieve plaatsing bij het gezin. De wachttijd voor de meeste diensthondenorganisaties is 3 of meer jaren.
 2. Uitdagingen zijn welkom. 4 Paws is bereid om contact te maken en de moeilijkere stages aan te pakken.
 3. Benijdenswaardige slagingspercentage. We hebben een slagingspercentage van 98% op plaatsingen: we hebben een slagingspercentage van 90% met de eerste hond in huis en een algemeen slagingspercentage van 98%.
 4. Flexibele training. Trainingen die unieke en sterk aangepaste soorten plaatsingen kunnen bieden.
 5. Nationwide. Nationaal bereik in plaats van vooral regionaal.
 6. Open voor meer individuen. 4 Paws heeft geen minimale leeftijdseis en discrimineert niet op basis van de ernst van de handicap binnen de programma’s die het biedt.
 7. Huisdiervriendelijk. 4 Poten vereist niet dat ontvangers hun huisdieren opgeven om een ​​hulphond te ontvangen zoals veel bureaus doen. Families met huishonden komen nog steeds in aanmerking voor ons programma.

4 Paws for Ability vertrouwt op de vrijgevigheid van zowel individuen als bedrijven en aanvaardt donaties voor bedrijfskosten, training, voedsel, speelgoed, trainingsmateriaal, medicijnen en ons bouwfonds. Fondsenwerving gebeurt voornamelijk door de aanvrager met de hulp van 4 Paws. Gezien onze huidige uitbreiding van de faciliteit op 207 Dayton Avenue, zijn alternatieve financieringsbronnen nodig om de vereiste renovatie- en uitbreidingsplannen te realiseren.