Buddy Hulphondhulphond autisme

Buddy Hulphond

Hondentraining voor iedere hond of pup, in groepsverband of individueel. Ook geven wij kinderfeestjes en mijn specialisatie is het helpen van kinderen met angst voor honden.

06 53 21 51 80

Autisme

Asperger

Autisme

 • de Autistische stoornis
 • de stoornis van Asperger
 • het syndroom van Rett
 • de desintegratieve stoornis
 • PDD-NOS

Informatie

Bemiddeling hond
Hondenadvies
Hondenrassen
Gezondheid
Verzorging
Voeding

Hulphond

Hulphond
Zelf hulphond opleiden
Therapiehond

Opleiding Hulphondentrainer

Algemene informatie
Module 1
Module 2
Module 3

Wat onze cursisten over Hondentrainingen Yvonne van der Meer zeggen:

[facebook-reviews-pro page_name='Hondentrainingen Yvonne van der Meer' page_id=521258934686547 page_access_token=EAAVVPjFKgSEBAILzMm6blKUAY7ODwnZAaFSZCloM9DVIEwnJsBZAQX0BcCLODd0CpoOhj5P919vWYGLKKqHdMtR5tXgT5pmhmZBrZAXGGif2BNbeGUZCt6kgaQNCmveFl0Gv4jgLvBRKOTQ4yp9hFyS7EZBzYdeZBdZAvfZAwTNFAONwZDZD min_letter=20 view_mode=slider cache=1]

HONDENTRAININGEN YVONNE VAN DER MEER

Onze Visie: Alleen het allerbeste is goed genoeg voor u en uw hond of pup. Goede hondentrainingen met de beste service en kwaliteit. Ook leveren wij volledige maatwerk, zoals persoonlijke begeleiding, training, gedragstherapie en coaching. Wij komen ook bij u aan huis en onze trainingen  kunnen volledig op maat aangepast worden aan u persoonlijke behoefte of leefomstandigheden. Ook trainen wij pups vanaf 8 weken intern in huiselijke omgeving. Vraag naar onze mogelijkheden.

HONDENTRAINING  voor u en uw hond bij Hondentrainingen Yvonne van der Meer.
Hondenschool Heerhugowaard, het grootste Hondentrainingscentrum van Noord Holland.

Bij Hondentrainingen Yvonne van der Meer kunt u terecht voor bijna alles wat met puppy’s en honden te maken heeft. Zo organiseren wij regelmatig leuke workshops of u kunt de praktijk opleiding hondentrainer volgen. Houd de site in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen op honden gebied, of kijk direct bij onze wekelijkse trainingen.

Pups vanaf 7 weken

Hondentraining kan betekenen eerst Puppy Socialisatie en dan Puppy Cursus, want hoe jonger je begint met een puppy des te sneller je resultaten ziet. Jonge pups tussen de 7 en 12 weken leren enorm snel. Onze Puppy Cursus is het verlengstuk van Puppy Socialisatie en is daarom ook praktijkgericht. Hondentraining geeft u en de pup professionele begeleiding waarbij wordt gekeken naar de combinatie pup/hond en eigenaar.

Persoonlijke begeleiding

Bij Hondentraining staat persoonlijke aandacht en begeleiding  erg hoog in het vaandel, het gemiddelde aantal in een groep is dan ook 5 tot max 8 cursisten. Op deze manier kunnen wij u persoonlijke begeleiding op maat bieden, want geen één hond en mens zijn nu eenmaal hetzelfde! Mocht uw hond gedragsproblemen vertonen die niet in de groepslessen opgelost kunnen worden, of heeft u hulp nodig buiten de reguliere lessen om? Dan kunt u rekenen op de hulp van onze ervaren gedragstherapeuten.

Visie van Hondentraining

Hondentraining staat voor een goede relatie tussen mens en hond begint en dit begint met wederzijds respect en vooral kennis! Wilt u uw hond op de juiste manier opvoeden en trainen, dan is het van belang dat u inzicht heeft in het natuurlijk gedrag, leerprincipes en vooral de communicatie van uw hond. Onze missie is dat u en uw hond elkaar beter leren begrijpen en samen plezier hebben! U wilt toch ook een band van wederzijds respect, vertrouwen en plezier met uw hond?

Positieve trainingsmethode

Bij Hondentraining Yvonne van der Meer staat daarom het positief trainen en begeleiden van honden centraal.

Dit betekent dat er op een hond vriendelijke en plezierige manier getraind wordt. Echter positief trainen is niet alleen maar alles negeren en teveel belonen! Ons uitgangspunt is verkeerd gedrag voorkomen en/of ombuigen en goed gedrag belonen.

Heel belangrijk in onze benadering is dat we u leren kijken naar wat de hond wél voor gedrag vertoont en WAAROM i.p.v. kijken naar wat hij/zij NIET doet. Verder wordt er veel aandacht besteed aan het beter leren begrijpen en “lezen” van uw hond. Hierbij wordt er vooral gelet op de lichaamstaal van de hond, maar ook op die van uzelf.

Bij Hondentraining Yvonne van der Meer kunt u terecht voor bijna alles wat met puppy’s en honden te maken heeft. Zo organiseren wij regelmatig leuke workshops of u kunt de praktijk opleiding hondentrainer volgen. Houd de site in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen op honden gebied, of kijk direct in onze agenda.

Lees ook de reviews, die zijn geschreven over Hondentrainingen.

Onze visie: Alleen het allerbeste is goed genoeg voor u en uw hond of pup!

INSCHRIJVEN

WAAROM HONDENTRAININGEN YVONNE VAN DER MEER?

 • Gediplomeerd Kynologisch Instructeurs
 • Training BINNEN en buiten
 • Positief trainen met uw hond
 • Persoonlijke aandacht
 • Training op maat, want geen één hond en mens zijn nu eenmaal hetzelfde!
 • Kleine groepen. Gemiddeld 5 tot max. 8 cursisten per groep.
 • Veel aandacht voor het beter leren begrijpen en “lezen” van uw hond.
 • Werken aan goede coach/hond relatie
 • Alle honden en pups zijn welkom!
 • Het hele gezin is welkom!

Kortom dé hondenschool in de regio’s Heerhugowaard, Alkmaar, Schagen, Obdam, Warmenhuizen, Egmond aan Zee, Bergen, Egmond, Akersloot, Den Helder, Oterleek.

VERWARMDE TRAININGSHAL

E-book – Uw eerste pup

Alles wat u wilt weten over het opvoeden van uw pup.

E-BOOK BESTELLEN