DROOM VAN BIJZONDERE KINDEREN WAAR MAKEN?
  Kinderen met een ontwikkelingsstoornis en begeleiding van honden

Wie wij zijn
Graag willen wij ons aan u voorstellen.
Wij zijn Yvonne van der Meer en Maria Dalmeijer. Samen hebben wij Teamhond opgericht. Teamhond helpt  kinderen met een ontwikkelingsstoornis beter en  zelfstandiger te laten functioneren in het dagelijkse leven. Het bijzondere is dat wij dat doen met behulp van honden. Teamhond heeft de kennis en ervaring om honden in te zetten bij begeleiding van deze bijzondere kinderen.

Hoe wij werken
Ouders van kinderen met bv. het Syndroom van Down, Autisme of andere ontwikkelingsstoornissen kunnen zich bij ons aanmelden. Na de intake-procedure wordt samen een behandelplan opgesteld. Teamhond traint de speciaal geselecteerde honden. Onze honden beschikken over een hoge mate van gehoorzaamheid en beheersen een heel repertoire waarmee ze de begeleiding kunnen ondersteunen. Bij het werk van Teamhond staan altijd respect en zorg om maat centraal.

Wat vragen wij van u?
Om de kosten voor deelname aan deze unieke vorm van begeleiding zo laag mogelijk te maken, vragen wij u om een donatie. Hoe meer geld wij inzamelen, hoe meer kinderen en gezinnen Teamhond kan helpen. Liefst krijgen wij financiële steun, ook voer en speelmaterialen kunnen wij gebruiken. Uiteraard bent U van harte welkom om bij ons te komen kijken.

Wilt u ons helpen de droom van deze bijzondere kinderen waar te maken? Dan kunt u uw donatie aan ons overmaken op girorekening 3883125 ten name van “Teamhond donatie”.

Heeft u nog vragen? Bel of mailt u dan gerust.

Wij danken u heel hartelijk voor uw betrokkenheid bij ons project.

Yvonne van der Meer:
06 53215180 begin_of_the_skype_highlighting              06 53215180      end_of_the_skype_highlighting
info@teamhond.nl